Få et gratis tilbud

FAMILIEEJET VIRKSOMHED

SCENEFYRVÆRKERI

Stort udvalg i fyrværkeri til nytår

Festligt nytårsfyrværkeri

Nytårsaften er og bliver bare årets bedste fest. Og hvad er en god nytårsfest uden et stort og farverigt nytårsfyrværkeri? Imponér dine gæster, naboer, venner og ikke mindst dig selv med nytårsfyrværkeri af høj kvalitet fra Ilbjerg Fyrværkeri Fabrik. Vi har et stort udvalg af festligt fyrværkeri til årets største aften, hvad end du drømmer om at skyde året ind med raketter, batterier eller pakker. Vi leverer over hele Danmark.

Nytårsraketter i massevis

Lys den kulsorte nattehimmel op med nytårsraketter og nytårskrudt, der skaber overraskende lys, farver og effekter. Raketter er et nytårsmust og en populær klassiker, der fyrer det nye år ind helt efter bogen. Farvestrålende raketter som Stardust og Hercules starter en fest på den sorte himmel, som alle lader sig fortrylle af. Du kan også vælge at skyde året ind med bomberør, der giver flere skud og knald i ét rør, så de flotte effekter kan tryllebinde tilskuerne i længere tid ad gangen.

Børnevenligt nytårskrudt

Nytårsaften er lige så meget for børnene som for de voksne. Lad de små tage del i de specielle og traditionsrige festligheder, der hører sig til på en nytårsaften: Overrask dem med deres helt eget festlige nytårsfyrværkeri. Med vores underholdende juniorpakker holdes ungerne beskæftiget i timevis. Glæd de små nytårsparate størrelser med pakker bestående af farverige knaldperler, crackling balls med gnist og hop eller snurrende og hypnotiserende spinners.

Kraftfulde batterier

Med vores super kraftfulde og populære batterier er du sikret et endnu større show af festlige skud i én kasse og med en enkelt antænding, så du og dine gæster kan lade jer opsluge og komme i den rette stemning af det farverige nytårsfyrværkeri. Om du er mest til fontænebatterier, kombinationsbatterier eller vinkelbatterier, så finder du det i vores store sortiment.

Junior pakker

ilbjerg-fyrvaerkerifabrik

Lys dit event op: Få et helt gratis fyrværkeritilbud

et gratis  & uforpligtende tilbud
på fyrværkeri til dit event her

Lige nu 20% rabat

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder

Vi er kun et spørgsmål væk!

Planlægger du et event? Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål