FAMILIEEJET VIRKSOMHED

SCENEFYRVÆRKERI

Spektakulært Scenefyrværkeri

Vi er eksperter i at levere indendørs fyrværkerishow – også kaldet scene fyrværkeri. Vi skaber et spektakulært show, tilpasset dine ønsker og dit arrangement. Uanset om der er tale om et privat eller offentligt arrangement, leverer vi et indendørs fyrværkeri, der sikrer, at dit arrangement bliver uforglemmeligt.

Fleksible fyrværkere og konkurrencedygtige priser

Ilbjerg Fyrværkerifabrik leverer storslået fyrværkeri, tilpasset dit arrangement, til konkurrencedygtige priser. Ved indendørs fyrværkeri er det umuligt at fastsætte en standardpris – giv os et kald for at høre mere om krav til lokalerne og samtidig få et godt tilbud.

Vi er altid fleksible med affyringstidspunktet, uanset hvilken type arrangement, der er tale om. Drejer det sig for eksempel om et fyrværkerishow til et bryllup, har vi intet imod at vente en ekstra halv time med at fyre af – således at fyrværkeriet skydes af, når det passer ind i dit arrangement, og ikke når det passer os.

Mere end 15 års erfaring

Vi har sammensat festfyrværkerier igennem mere end 15 år og har blandt andet leveret indendørs fyrværkeri til:

Ilbjerg Fyrværkerifabrik samarbejder tæt med de forskellige beredskaber, og vi indhenter altid alle de nødvendige tilladelser. Du skal blot beslutte dig for, hvordan dit fyrværkeri skal se ud – og så sørge for at nyde showet.

Confetti rør

Scene fyrværkeri

Vi tester løbende vores produkter, og anvender dem selv i vores show.
Alle vores Scenefyrværkeri produkter er lagervarer, dog tages der forbehold for udsolgte varer.
Kontakt os for priser og lager lister

Vil du have et tilbud?

Ønsker du fyrværkeri til dit event? Få et gratis tilbud!